Lab V Fredericia: Byens Pladser og forbindelserne mellem dem
Seminar
Location Fredericia

Lab V Fredericia: Byens Pladser og forbindelserne mellem dem

Nordic City Lab V hålls i Fredericia den 16-17 september på temat "Byens Pladser og forbindelserne mellem dem". 70 experter och praktiker samlas från våra medlemsstäder och delar kunskap och lösningar på hur vi skapar hållbara städer och samhällen.

En svensk forfatter har en gang sagt, at en by består af dens gader og dens fortællinger. I Fredericia sætter vi med dette Lab fokus på byens pladser og gaderne, som forbinder dem.

Den snart 400 år gamle byplan af fæstningsbyen Fredericia, med det historiske voldanlæg, Danmarks største anlægsarbejde fra 1600-årene, giver særlige udfordringer for nutidens byudvikling.

Friske øjne og tværfaglige perspektiver fra Nordic City Networks Lab-deltagere ville kunne give bud på nye vinkler til Fredericias arbejde med at skabe stærke mødesteder og levende forbindelser,  bl.a. mellem Kanalbyen – byens nye store udviklingsområde ved havnen - og den øvrige del af den indre by.

Byens pladser er af afgørende betydning for fremtidens byer. Ikke kun trafikalt og kommercielt men også som mødested for mennesker, innovation og demokratisk fornyelse. Derfor er pladsen også et bærende tema i Fredericias bidrag til Nordic City Stories og eksempel på samskabende processer for byudvikling. 

Program för Lab Fredericia.

 

Resumé från Nordic City Lab V

 653AB67E 21DC 4CEE B3D8 4DDE7DC0F910

Presentationer och material från Nordic City Lab V

Konferensmapp

Presentationer lokalt arbete med NC Stories

Presentation projektplan NC Stories

Presentation Ove K. Pedersen